Cotlet de porc in vin cu cartofi suedezi si sos de merisoare

Postat de Sidy in Porc
22 Feb 2012 | 8827 vizualizari

Azi la pranz am savurat acest minunat cotlet de porc facut cu salvie, in vin...Si am mai adaugat minunatii cartofi suedezi si un sos dulce acrisor de merisoare. A iesit o nebunieeeeee.... Daca va place aroma salviei, veti fi incantati cu siguranta , de aceasta friptura.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 22.02.2012, 15:54
mmmmmmmmmmmmmmmmm vreauuuuuuuuu
la 22.02.2012, 16:35
Exceptional arata!!!!
la 22.02.2012, 16:53
Excelenta reteta
Wauuuu si ce bine arata
la 22.02.2012, 18:14
mai bun de atat cred ca nu se putea.felicitari
la 22.02.2012, 19:59
Mmmmm deliciu!!!!
la 22.02.2012, 21:01
arata foarte bine! in Polonia sosul de merisoare e foarte popular la fripturi
la 23.02.2012, 11:58
o bunatate
la 23.02.2012, 13:04
arata tare bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking