Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar

Postat de timea in Porc
7 Mar 2015 | 4010 vizualizari
Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar

O mancare simpla care nu necesita prea multe explicatii dar care poate ajuta unora care vor sa citeasca orice reteta cat de simpla ar fi ea

Ingrediente

  • 4 bucati mai maricele de cotlet de porc fara os
  • sare si piper pentru condimentat cotletul (nu am folosit si alte condimente pentru ca il completeaza sosul de mustar)
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • Sos de mustar
  • 3 lingurite mustar clasic
  • 1 lingurita sos de mustar cu marar ( Lidl Deluxe) – nu e obligatoriu, puteti pune inca o lingurita de mustar clasic
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un pic de piper
  • sare daca mai considerati ca e nevoie

Mod de preparare

Cotletul feliat il batem cu ciocanul de snitele.

Saram si piperam pe ambele parti, acoperim cu o folie alimentara carnea si o punem la frigider o ora (daca va grabiti, nu-i bai, o pregatiti asa pe loc)

Incingem o tigaie gril in care picuram ulei de masline si prajim carnea pe ambele parti.

Pentru sosul de mustar, punem toate ingredientele intr-un bol si omogenizam pana se leaga sosul.

Si ati vazut cum doar din cateva ingrediente si putin timp putem obtine o un pranz gustos si satios.

Acest sos il puteti folosi si la alte preparate din carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc in sos balsamic

Postat de rena

Cotlet de porc in sos balsamic

Luam bucata de carne o intepam cu cutitul si bagam usturoiul taiat fasii groase. Intr-o farfurie amestecam sarea, piperul,oregano si condimentul de gratar si ungem toata carnea. Luam o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2015, 12:57
bun!
la 07.03.2015, 13:06
ce bunatate
la 07.03.2015, 13:23
Tare buna mancarica! Sosul e de probat
la 07.03.2015, 13:23
Bin
la 07.03.2015, 13:48
ma bucur ca va place

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking