Ingrediente
- 4 bucati mai maricele de cotlet de porc fara os
- sare si piper pentru condimentat cotletul (nu am folosit si alte condimente pentru ca il completeaza sosul de mustar)
- cateva picaturi de ulei de masline
- Sos de mustar
- 3 lingurite mustar clasic
- 1 lingurita sos de mustar cu marar ( Lidl Deluxe) – nu e obligatoriu, puteti pune inca o lingurita de mustar clasic
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita marar uscat
- un pic de piper
- sare daca mai considerati ca e nevoie
Mod de preparare
Cotletul feliat il batem cu ciocanul de snitele.
Saram si piperam pe ambele parti, acoperim cu o folie alimentara carnea si o punem la frigider o ora (daca va grabiti, nu-i bai, o pregatiti asa pe loc)
Incingem o tigaie gril in care picuram ulei de masline si prajim carnea pe ambele parti.
Pentru sosul de mustar, punem toate ingredientele intr-un bol si omogenizam pana se leaga sosul.
Si ati vazut cum doar din cateva ingrediente si putin timp putem obtine o un pranz gustos si satios.
Acest sos il puteti folosi si la alte preparate din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|