la 29.11.2011, 15:22 chiar mi-ar prinde bine, aici e cam ora pranzului....
la 29.11.2011, 15:23 da bine mai arata....numai bun de mancat.a mai ramas?ca vreau si eu o portie.....
la 29.11.2011, 15:47 place cum arata
la 29.11.2011, 18:23 ce mare bunatate!!!
la 29.11.2011, 18:40 laura, multumesc
mona, motan...
la 29.11.2011, 18:42 danakarin... servita!
caroline, gasim ceva si pt tine
la 29.11.2011, 18:44 sufletista, multumesc
rocsi...
la 29.11.2011, 19:00 multumesc....
la 29.11.2011, 19:13 Adasev, am citit acuma un pic mai atent si am vazut recomandarea de a frige carnea in tigaie...Cred ca a fost bine ca ai pus-o la cuptor, dar iti spun, daca vrei, cum am invatat sa fac eu. la ruladele bucatile mai grosute de carne, le prajesc prima data in tigaie, sa capete o crusta, iar apoi le pun in cuptor pt un timp mai scurt, ev. 10-15 min. In felul asta raman grozav de fragede .
la 29.11.2011, 19:41 fff bine arata
la 30.11.2011, 00:04 Dana ideea ta este super si eu am invatat de la sotul meu,imi place tare mult felul cum se pregateste aici carnea ,cred ca poate spune oricare a mancat aici Ada imi place tare mult reteta,combinatia,ma bate gandul sa o incerc si eu imi plac si mie retete de acest gen
la 30.11.2011, 00:09 O reteta deosebit de gustoasa