Cotlet de purcel cu carnati la tava

Postat de rocsi_1612 in Porc
26 Dec 2012 | 4515 vizualizari

Probabil ca e nelipsita friptura de purcel acum de Craciun ( la cei vegetarieni lipseste sigur, sau la cei ce consuma doar pui).Incercam mereu sa o preparam cat mai bine, sa se topeasca in gura, bine condimentata si sa fie pe placul familiei si al musafirilor.Cam asa procedam si noi, insa anul aceasta am inlocuit muschiuletul cu un cotlet de purcel fraged si proaspat.Va invit la masa!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 27.12.2012, 12:10
oo ce bun
la 27.12.2012, 13:10
Multumesc Sebi
la 27.12.2012, 19:57
Super arata fripturica ingeras
la 27.12.2012, 20:03
Mai hotarati-va...tu zici ingeras, fetele bebelus..ce e pana la urma??))..deslusiti misterul..
la 27.12.2012, 20:07
Important e ca-i bun, Rocsi!
la 27.12.2012, 20:56
Da Ina, dar vezi tu, eu acum nu mai stiu ce e acolo

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking