Cotlet de purcel cu carnati la tava

Postat de rocsi_1612 in Porc
26 Dec 2012 | 4521 vizualizari

Probabil ca e nelipsita friptura de purcel acum de Craciun ( la cei vegetarieni lipseste sigur, sau la cei ce consuma doar pui).Incercam mereu sa o preparam cat mai bine, sa se topeasca in gura, bine condimentata si sa fie pe placul familiei si al musafirilor.Cam asa procedam si noi, insa anul aceasta am inlocuit muschiuletul cu un cotlet de purcel fraged si proaspat.Va invit la masa!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 26.12.2012, 19:45
foaaarte bun!
la 26.12.2012, 19:47
parca-i un bebel la plaja )
buna fripturica
la 26.12.2012, 19:48
Ce deliciu!!!
la 26.12.2012, 19:49
cam prea rumenit bebele,Ina))
la 26.12.2012, 19:50
)Mai va luati de friptura mea???Buni unde e prea rumena???E super bunatate iti garantez..
la 26.12.2012, 19:50
Rocsi,iar trebuie să merg la bucătărie
la 26.12.2012, 19:51
Multumesc Buni
la 26.12.2012, 19:51
Ina asa mi-a venit sa o asez
la 26.12.2012, 19:51
Multumesc Dora
la 26.12.2012, 19:54
Padre hai la mine la bucatarie ca sa mananci ceva bun
la 26.12.2012, 19:55
mancare buna de tot
la 26.12.2012, 19:57
Multumesc Dia
la 26.12.2012, 19:57
la 26.12.2012, 19:58
Minunat gust!!!!!yammyyyy
la 26.12.2012, 20:04
tare gustoasa friptura ta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking