4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Cotletul de ton este o bunătate...........fără oase, fără grăsime, sățios......ce să vă mai spun......îmi place foarte mult!
Ingrediente
Mod de preparareSpală cotletul de ton și șterge-l cu șervețele absorbante. Condimentează cotletul si lasă-l la rece 3-4 ore. Pune grătarul la încins și adaugă peștele. Lasă la fript câte 8-10 minute pe fiecare parte. Servește-l cu garnitura dorită! Personal am servit cu sos de rodii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de ton la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de MotanLaOale
Conservele se desfac si se pun la scurs intr-o sita. Ceapa se rade si se lasa sa se scurga zeama rezultata. Verdeata se toaca marunt. Lamaia se rade si se scoate zeama. Intr-un castron...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Tonul din conserve se pune la scurs. Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca tonul cu ceapa cu zeama de lamaie si piper dupa gust. Maslinele se taie marunt. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|