Cotlet de vitel cu piure de mazare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72 in Multicooking
17 Sep 2019 | 3282 vizualizari

Am folosit un cotlet de vitel,carne proaspata si frageda. Sosul l-am facut cu ce a ramas in vas dupa prepararea carnii, iar garnitura a fost un piure de mazare, dulce si aromat cu menta. Motul din varf l-am facut astfel:morcov si pastarnac taiate foarte subtire si prajite in baie de ulei.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 17.09.2019, 12:33
bun bun
la 17.09.2019, 13:01
Am venit la fix ))
la 17.09.2019, 13:17
la 17.09.2019, 16:09
Yummy! Bun, bun!
la 17.09.2019, 16:20
Donez piureul, vreau doar cotletul....
la 17.09.2019, 16:32
Bun, bun!
la 17.09.2019, 17:16
Mulțumesc! A fost delicios!
la 17.09.2019, 21:16
Bun!
la 17.09.2019, 21:22
MasterChef Super fain!
la 18.09.2019, 09:42
Buna combinatie!
la 18.09.2019, 10:06
Gustos!
la 18.09.2019, 19:57
Cum arata!
la 18.09.2019, 22:54
Waw! Ce bine arata!
la 22.09.2019, 20:26
Wow, wow! Chiar ma gandeam ca asa o reteta este facuta de tine! Felicitari!
la 23.09.2019, 09:35
Mulțumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking