Ingrediente
- 4-5 bucati de cotlet de porc fara os
- 3-4 linguri ulei de masline
- boia dulce
- boia iute
- piper
- vegeta
- sare
- condiment pentru gratar
- 500g cartofi noi
- ulei pentru prejit cartofi
Mod de preparare
Toate condimentele se pun intr-un castron si se amesteca cu uleiul.
Se trec toate bucatile de cotlet prin amestecul de condimente si se pun intr-un castron una peste alta.
Se invelesc in folie si se tin la frigider 3-4 ore.
Se pun pe gratarul incins si se prajesc 8-10 minute, pe fiecare parte.
Cartofii se curata, se taie si se prajesc in ulei.
Se scot si se sareaza.
Eu am mancat cu catei de usturoi nou aparuti "in lapte".
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|