Ingrediente
- 1/2 kg carne tocata vita
- 1/2 ceapa
- 2 morcovi
- 1 conserva porumb fiert
- 1 conserva mazare
- 2 linguri pasta tomate
- 2 linguri sos de soia(eu nu am pus de data asta)
- 150 ml supa de legume
- 6 cartofi
- 1 galbenus ou
- unt
- lapte
- parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.
Curatam ceapa si morcovul si le tocam marunt.Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa si morcovul.Apoi adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.Adaugam supa,pasta de tomate,sare si piper.Se lasa pe foc pina mai ramine doar putin lichid.Spre sfirsit adaugam porumbul si mazarea.
Cartofii cind s-au fiert ii scurgem de apa,ii pisam si ii amestecam cu lapte,unt,sare,parmezan si galbenus de ou.
Se unge un vas ptr cuptor cu unt.turnam compozitia de carne si deasupra ornam cu pireu.
Se pune la cuptor,la foc mediu pina cind se rumeneste usor la suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage pie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|