Cous-cous cu legume
Postat de Sylvia in Mancaruri de legume 20 Mai 2014 | 8439 vizualizari
Va prezint o reteta simpla si aromata care merge de minune in orice imprejurare, eu am mancat-o in cadrul programului de slabit Montignac, se poate manca de post sau ca si garnitura langa o bucata de friptura, dupa bunul plac al fiecaruia. Sunt indragostita de bucataria africana de cativa ani de cand am mancat adevarate tajine marocane sau cous-cous-uri algeriene, pline de culori si de arome, care vorbesc prin bogatia aromelor lor de vremuri mult apuse si de oameni calatori care o data asezati seara in fata unui foc stiau sa faca spectacol de culori si arome. Ca sa innobilez putin preparatul am adaugat cateva tije de sparanghel.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 20.05.2014, 00:06
ce-mi place
la 20.05.2014, 00:23
excelent!!!si culorile sunt asa de frumoase in farfuriw!!
la 20.05.2014, 06:03
Bun si sanatos
la 20.05.2014, 06:35
super culori, super arome!
la 20.05.2014, 07:05
arata grozav
la 20.05.2014, 07:08
la 20.05.2014, 07:52
Savuroas, sățios și foarte colorat! Direct la probat!
la 20.05.2014, 08:27
ce bine arata
la 20.05.2014, 08:44
bun bun
la 20.05.2014, 09:18
Foarte buna reteta!
la 20.05.2014, 09:22
Imi place mult
la 20.05.2014, 09:24
Minunata!
la 20.05.2014, 10:12
Bun
la 20.05.2014, 10:19
arata fantastic !
COMENTEAZA