Couscous in sos picant cu legume si miel (metoda din sat arab)

Postat de hanna in Mancaruri cu carne
3 Aug 2015 | 4547 vizualizari

De fiecare data cand calatorim, eu incerc sa ajung intr-o bucatarie autentica, si sa nu ma limitez la mancarea vanduta pe strada. De data aceasta, am fost oaspeti la o familie intr-un sat din centrul Algeriei, foarte aproape de marele desert Sahara. Aici am vazut cum cuscusul se macina acasa, si cata gingasie i se acorda in timpul prepararii. In tarile din nordul Africii fiecare familie are o metoda de a prepara cuscusul perfect. Eu nu am avut vasele necesare, dar mancarica noastra a fost delicioasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 03.08.2015, 08:25
Cred ca e tare bun!
la 03.08.2015, 08:48
Excelenta prezentare! Felicitari!
la 03.08.2015, 09:18
la 03.08.2015, 13:25
la 03.08.2015, 13:40
la 03.08.2015, 13:52
Ce bun trebuie sa fie!
la 03.08.2015, 13:59
la 03.08.2015, 14:34
O portie este suficienta . De gust . o impart cu sotul meu
la 04.08.2015, 08:48
am sa incerc reteta ta,pare delicioasa!
la 10.08.2015, 10:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking