Covrigei cu cascaval si telemea

Postat de Geanina87 in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2017 | 25819 vizualizari
Covrigei cu cascaval si telemea

Bunatati pentru colindatori

Ingrediente

  • 250 g telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g untura
  • 150 g unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pt uns
  • putin boia dulce (pt.culoare)
  • mac
  • susan
  • chimen

Mod de preparare

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Intindem o foaie pe masa de lucru si decupam covrigeii cu forma speciala, dupa care ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ii ungem cu oul batut amestecat cu boia si presaram dupa preferinta mac, susan sau chimen. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Postat de Elena_Daria

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Intr-un castron punem laptele si apa caldute, drojdia sfaramitata si amestecam cu o lingura pana se dizolva drojdia. Lasam sa se odihneasca 20 de minute. Dupa ce au trecut cele 20 de minute,...

Citeste continuarea

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Postat de MotanLaOale

Aperitiv merdenele din foi de placinta

Foile de placinta se lasa la dezghetat. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu smantana, 3 galbenusuri si zaharul vanilat. Se ia o foaie de placinta, se unge din loc in loc, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2017, 22:44
Buni covrigeii cu cașcaval! Fac și eu deseori.
la 01.01.2017, 22:44
la 01.01.2017, 23:04
Toata ziua as manca covrigei din astia!
la 02.01.2017, 00:14
buni!
la 02.01.2017, 00:52

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking