Covrigei cu cernusca si susan
Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri 25 Mar 2012 | 3868 vizualizari
Cernusca, adica Nigella Sativa, este o samanta neagra de dimensiunea semintei de susan care are o aroma deosebita. O cunosc din copilarie cand o gaseam in branza telemea si o folosesc cu multa placere la placinte, paine de casa si chiar in dressingul pentru salate. Frecvent este confundata cu chimenul cu care de altfel nu are nimic comun. Cand am ocazia o cumpar din magazine cu specific arabesc.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 25.03.2012, 16:35
Chiar nu-mi dau seama ce e cernusca...nu cred ca am mancat
la 25.03.2012, 16:38
este posibil sa fi vazut in piata la producatorii de branza, bucati de telemea cu niste puncte negre!!!
la 25.03.2012, 17:08
la noi nu...
la 25.03.2012, 20:11
chiar nu stiam de cernusca.foarte buni covrigeii
la 25.03.2012, 20:21
nici eu nu am auzit de cernusca,dar daca spui ca e asa de buna te cred
la 25.03.2012, 21:11
nu am auzit de cernusca arata tare bine
la 26.03.2012, 10:43
la 26.03.2012, 13:32
nu stu cum e cernusca...dar gust de la tine
la 26.03.2012, 16:52
exact pe gustul meu
la 26.03.2012, 18:17
Imi place
la 26.03.2012, 20:53
Trebuie sa fie buni!
la 26.03.2012, 21:48
arata bine!
la 27.03.2012, 09:48
mirela, simona,miuta..mersi!
la 27.03.2012, 15:28
arata minunat
COMENTEAZA