Covrigi bavarezi
Postat de ioana_lupu in Piine 26 Mar 2020 | 6525 vizualizari
Sunt foarte buni covrigii acestia. Sunt crocanti la exterior si foarte pufosi in interior.
A fost prima oara cand i-am facut si presimt ca ii voi face destul de des deoarece au avut mare succes la mine in familie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 26.03.2020, 20:28
Îmi place cum arată...!
la 26.03.2020, 21:17
Arata foarte bine si banuiesc ca sunt si deliciosi !
la 26.03.2020, 22:19
Foarte bine arata!
la 27.03.2020, 09:32
Ce frumosi sunt!
la 27.03.2020, 10:39
Deliciosi!
la 27.03.2020, 16:11
Foarte frumosi ti-au iesit! Am o nelamurire: nu e mult bicarbonat (4 linguri) ?
la 28.03.2020, 09:05
mmm gustosi!
la 28.03.2020, 20:42
Ce faini sunt si cat de buni!
la 29.03.2020, 21:35
Multumesc pt aprecieri. Si mie mi s-a parut mult bicarbonat, dar am cautat mai multe retete si toate erau asa. Pana la urma, sunt doar scufundati câteva secunde in apa cu bicarbonat si cred ca acest lucru ajuta la crusta frumoasă.
la 31.03.2020, 21:59
Ioana, multumesc pentru raspuns!
la 01.04.2020, 08:31
Cu drag!
la 01.04.2020, 10:09
Super!
COMENTEAZA