Covrigi de casa, cu seminte
Postat de privatelaura in Sandvisuri 25 Iun 2015 | 8302 vizualizari
Initial am pornit cu gandul sa fac bagels, apoi din lipsa de timp, am decis sa fac covrigi de casa, tip bagels, pe care sa ii tai in doua si sa ii umplu cu unt de casa, rosii coapte si salam ...cu carne :)))
Reteta pentru acesti covrigi este incredibil de simpla, iar de cand am renuntat la masina de framantat, parca au alt gust toate aluaturile coapte. Credeti-ma, este mult mai simplu si mai rapid, framantat cu mana.
Eu am transformat covrigii, asadar, in sendvisuri pentru micul dejun, alaturi de un pahar cu iaurt, ceea ce puteti incerca si voi, eventual in weekend, mai ales ca timpul alocat nu ar trebui sa depaseasca o ora, sincer. Desigur ca puteti pregati de seara covrigii, insa nu vor mai fi calzi si aburinzi cand ii mancati.
Inapoi la reteta
|