Cozonac cu aroma de rom
Postat de merisor67 in Prajituri 17 Apr 2014 | 6870 vizualizari
Mama mea adora aroma de rom la cozonac, mereu imi spunea ca daca nu pune esenta de rom din belsug, simte ca nu este cozonac.
De data aceasta am facut si eu ca ea si au iesit niste cozonaci tare aromati.
In plus fata de o reteta obisnuita am mai adaugat un ingredient: smantana.
Daca mi-a placut mult compozitia de paine cu iaurt am zis de ce sa nu incerc si la cozonac, insa am ales smantana. Au iesit foarte pufosi si inclin sa cred ca un mare aport l-a avut smantana.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 17.04.2014, 21:12
Medi, ii iei de-a gata
la 17.04.2014, 21:14
Frumosi ti-au iesit!
la 17.04.2014, 21:16
Multumesc, Lucy!
la 17.04.2014, 21:16
foarte bine arata
la 17.04.2014, 21:17
Gurita
la 17.04.2014, 21:46
ce pufos
la 17.04.2014, 21:55
Niste pufosi frumosi si deliciosi
la 17.04.2014, 22:03
Multumesc, Luana!
la 17.04.2014, 22:03
Rocsi
la 17.04.2014, 22:15
Excelent!
la 17.04.2014, 22:35
Abia astept sa mananc si eu cozonac !
la 17.04.2014, 22:56
bun bun
la 17.04.2014, 23:27
Si mama mea e cu romul, mai ales la cozonac Ce-i drept, imi cam place si mie
Super cozonacul tau, asa de pufos
la 18.04.2014, 07:44
Multumesc, dragilor!
la 18.04.2014, 09:26
Sunt frumosi tare Merisor, iar aromna de rom + coaja de la citrice dau tot farmecul ...parerea mea.
Am si eu o intrebare la tine: zaharul l-ai dizolvat in lapte? eu tot timpul am dizolvat zaharul in lapte (in intreaga cantitate de lapte) si nu mi-a inghitit niciodata intreaga cantitate ...prin topirea zaharului laptele se inmulteste
de data asta vreau sa dizolv zaharul doar intr-o cantitate mica de lapte ...sa vad ce iese
Pup si spor la bucatareala
COMENTEAZA