Cozonac cu ciocolata si rahat

Postat de xana in Dulciuri
22 Dec 2013 | 8141 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 23.12.2013, 09:44
O pufusenie foarte cautata zilele acestea!
la 23.12.2013, 10:17
Ce cozonac frumos si pufos
la 23.12.2013, 11:01
la 23.12.2013, 13:03
Multumesc mult!
la 23.12.2013, 16:02
frumos cozonac ai facut
la 23.12.2013, 17:15
la 26.12.2013, 23:22
ce cozonac superb
la 27.12.2013, 01:37
Multumesc, Dia!
la 19.04.2014, 17:52
E a doua oara cand incerc reteta asta si nu-mi iese sub nici o forma. E adevarat ca nu sunt eu prea priceputa in a face cozonaci, dar ăsta e prea de tot, nu creste drojdia/maiaua deloc, desi am respectat toti pasii. Unde gresesc? Am tinut-o la caldura si tot nimic. Toate ingredientele le-am tinut la temp camerei si am folosit oua de tara, faina de calitate buna. Unde e problema? Îmi pare atat de rau, îmi facusem atatea sperante, ziceam ca o sa am si eu de Paste un cozonac bun, dar vad ca m-am înselat.
la 19.04.2014, 19:23
Cornelia, imi pare nespus de rau ca nu v-a iesit...si eu am dat gresi de multe ori pana sa-mi iasa si am descoperit ca drojdia era o problema. Maiaua trebuie sa aiba spuma si sa-si dubleze volumul dupa cele 10 minute. Apoi, dupa ce framantam toate ingredientele, aluatul trebuie sa fie putin lipicios si destul de moale, nu se mai adauga faina deloc, desi avem tendinta de a mai puneEu il pun la crescut in cuptor(inchis desigur) ca sa fie ferit de curenti. Sper ca am fost de ajutor, continuati sa inceriati, daca nu dupa a mea, dupa alta reteta si incercati cu altfel de drojdie.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking