la 13.04.2014, 07:52 Cristeena, nu ecomplicat , se cere doar rabdare. Cu reteta asta nu trebuie sa framanti foarte mult, dar pentru reusita maxima, secretul este sa-i tii la caldura si sa-i lasi sa-si dubleze volumul in tavi, inainte de a-i baga la cuptor.
Multa bafta!
la 18.12.2014, 11:48 Buna Ina, as vrea sa incerc si eu reteta pentru ca arata super bine cozonacii facuti de tine . Ai putea sa imi spui te rog daca ingredientele pentru aluat trebuie puse intr-o anumita ordine in masina de facut paine? Multumesc mult si sarbatori fericite!
la 18.12.2014, 12:53 Natalia, daca pornesti masina imediat, fara programare intarziata , nu conteaza ordinea ingredientelor. Cand vrei sa porneasca peste cateva ore, este important ca drojdia sa nu ia contact cu lichidul pe perioada cat masina nu functioneaza. Atunci se pun intai ingredientele lichide, urmate de faina si drojdia ultima, peste faina .
Sper ca m-am facut inteleasa. Mult succes!
la 28.03.2015, 20:56
la 28.03.2015, 21:09 Ce bine arata!
la 28.03.2015, 21:42
la 28.03.2015, 23:27 Splendid de frumos si reusit! Bravo!
la 23.06.2015, 08:58 Arata asa de bine! Imi place cu multa crema