Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat

Postat de Oana in Prajituri
15 Apr 2011 | 46358 vizualizari

Aluat framantat si dospit la masina de paine

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 24.04.2011, 08:15
HRISTOS A INVIAT!
la 24.04.2011, 16:38
Adevarat a inviat!
la 31.05.2011, 21:04
ce bn arata
la 13.03.2012, 19:36
ce cozonac minunat,ce bun trebuie sa fi fost!
la 14.03.2012, 09:05
Multumesc!
la 21.12.2012, 11:00
Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta,nu stiu ce se intampla dar am incercat 3 retete diferite de cozonaci inclusiv a ceasta si nu-mi creste aluatul,desi urmaresc reteta intocmai,care o fi cauza? ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc.
la 21.12.2012, 11:08
Papusa,nu stiu sa-ti spun cum e daca folosesti drojdie uscata si masina de paine.Daca folosesti drojdie proaspata,regula de baza este sa nu pui laptele fierbine,doar caldut si sa lasi aluatul la dospit intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer.De asemenea nu trebuie sa pui prea mult zahar in aluatul pentru cozonac.O zi frumoasa
la 21.12.2012, 11:09
papusa,respecti cam ce scrie aici pt un cozonac reusit: http://www.bucataras.ro/articole/trucuri-pentru-un-cozonac-reusit-15188.html
la 21.12.2012, 13:19
Va multumesc pt. raspunsuri,sunteti dragute, insa as fi vrut sa fac cu drojdie uscata pt.ca am mai multa in casa,si precum in reteta,la masina de paine.
Poate sunt persoane care au facut acesta reteta si ma pot ajuta.
la 21.12.2012, 13:34
Papusa,uite aici cu drojdie uscata si la Miha mai gasesti multe retete.Poate iti e vreuna pe plac.http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-20322.html
la 21.12.2012, 14:14
M-am uitat la trucuri si deja le-am luat in considerare.Oare problema este ca nu am tinut la temperatura camerei ouale decat 2 ore?o fi prea putin?
multumesc.
M-am uitat la retetele lui Miha,asta imi place mai mult.
la 21.12.2012, 14:22
Papusa,ar trebui sa fie suficient si pentru oua,dar poti si sa le tii putin in apa calduta daca crezi ca nu's destul de potrivite ca si temperatura.
la 25.12.2012, 00:01
Eu am facut reteta asta de f.f. multe ori si intotdeauna au iesit exact ca in poza...si nu am scos ouale din frigider inainte tot timpul...in masina creste aluatul de fiecare data daca pui ingredientele in ordinea indicata. Dupa ce pui umplutura, trebuie sa ii tii feriti de curent si la cald, eu ii pun pe aragaz, cu cuptorul dat drumul, deci e f. cald. Sper sa reusesti! Craciun Fericit tuturor!
la 20.03.2018, 22:14
Cantitatea este pt masina de pâine care are capacitatea de maxim 1 kg? Sau 1,5 kg?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking