Cozonac pufos de post
Postat de rhapsody in Dulciuri 2 Apr 2014 | 5042 vizualizari
Probabil cunoasteti zicala chimistului francez Antoine Lavoisier "In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", e valabila si in bucataria mea (mai putin partea in care nu se castiga;;). Mi-a ramas niste sirop de la mucenicii de post si nu-mi sta in fire sa risipesc bunatatile, asa ca l-am folosit la ceva delicios. Ce-am castigat? Ei bine, o minunatie de cozonac aromat, frumos colorat si mai presus de toate pufos.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 02.04.2014, 09:01
tare frumosi si gustosi
la 02.04.2014, 09:09
Foarte frumosi ti-au iesit !!! Cel mai greu gasesc ciocolata de post . Majoritatea scrie pe ele ca pot contine urme de oua si lapte . Stii tu ceva sortiment O.K.?
la 02.04.2014, 09:10
foarte buni
la 02.04.2014, 09:10
Lavi, multumesc!
la 02.04.2014, 09:16
Multu Mihaela. In general pe cele mai scumpe nu scrie. Viviani Ecuador e una din marcile fara probleme.
la 02.04.2014, 09:18
Multumesc Dante!
la 02.04.2014, 09:31
Ce pufosenii grozave!!
la 02.04.2014, 09:42
bun bun
la 02.04.2014, 09:44
Bun tare
la 02.04.2014, 10:01
arata minunat!
la 02.04.2014, 10:09
pufosenie
la 02.04.2014, 10:21
Ce pufosenii..Tare imi plac
la 02.04.2014, 10:23
Prea pufosel..prea ca la cofetarie! Bravo asa da!
la 02.04.2014, 10:41
Ce pufosenie!
la 02.04.2014, 10:45
cat de buna ar fi o feliuta
COMENTEAZA