Crab umplut
Postat de xana in Fructe de mare 15 Aug 2013 | 5213 vizualizari
Numele in latina e `cancer pagurus` si il gasim pe coasta stancoasa a Atlanticului. Are o carne deosebit de buna, consumandu-se fiert pur si simplu sau umplut.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 15.08.2013, 19:12
Nu am mancat niciodata!![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 15.08.2013, 19:13
ce delicatesa avem aici! Sper sa gust si eu odata!
la 15.08.2013, 19:27
Se gasesc si la noi, poate nu la fel dar foarte asemanatori(avand in vedere ca exista peste 5000 de specii in intreaga lume), daca nu ma insel in Carrefour- Crabi albastri. Dupa ce ii descongelam trebuie sa miroase `a mare`
orice alt miros dubios nu e bun.
la 15.08.2013, 19:33
:- bd
la 15.08.2013, 19:39
nu stiu daca as manca crabi vreodata dar te felicit pentru ce-ai preparat aici...
la 15.08.2013, 19:52
ce super arata,nu am papat niciodata
la 15.08.2013, 20:23
Claudia, poate nu e un animalut asa de placut ochiului
dar crede-ma ca e bun, nu are un gust puternic
la 15.08.2013, 20:34
Eu as incerca asa ceva, dar nu am vazut de cumparat. Bravo!!!
la 15.08.2013, 21:27
eu as manca...tot ce e de mare e delicios
la 15.08.2013, 22:03
Multumesc!
la 16.08.2013, 01:07
Aaaa, pai in Portugalia pe primul loc se mananca orice e marin, nu?
Mda, as incerca si eu o asa specialitate ...
interesant rau
bravo!
la 16.08.2013, 01:53
Multumesc, Lia. Da, portughezii sunt renumiti pentru retetele lor cu fructe de mare si se gasesc tot timpul proaspete. Eu am incercat de toate si mi-au placut, mai putin `percebes` care par niste gheare de gaina si nu inteleg de ce e o delicatese
la 16.08.2013, 09:40
sa fie la ei cu gheare ... desi cand mergeam in copilarie la tara la bunici, gateau si ghearele si le mai si mancam ca daca asa am pomenit acolo, mi se parea normal;
sunt pline de zgarciuri, la fript imi amintesc ca erau crocante si cred ca imi placeau de bine ce le mancam
COMENTEAZA