Crap crocant-picant cu garam marsala

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
21 Apr 2018 | 3263 vizualizari

Mi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 22.04.2018, 00:53
Diana
la 22.04.2018, 07:00
Ce interesant! Sigur marinarea în iaurt și condimentele au schimbat radical gustul peștelui! Felicitări, Mihaela!
la 22.04.2018, 09:15
Interesant!
la 22.04.2018, 10:09
Ce bunatate o fi fost!
la 23.04.2018, 11:08
Ce-mi place crapul!
la 27.04.2018, 13:14
Multumesc , Miki . Asa am gandit si eu cand am marinat pestele in iaurt
la 27.04.2018, 13:14
Dantes , stiu ca tu esti pescar . Ar trebui sa postezi cand prepari peste
la 27.04.2018, 13:15
Licurici -este normal . are carnea buna si dulce . Si nu in ultimul rand avem posibilitatea de a-l servi proaspat pescuit .
la 27.04.2018, 13:16
Mirela ... am amintiri cu peste

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking