Crap crocant-picant cu garam marsala

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
21 Apr 2018 | 3285 vizualizari

Mi-a placut mult noul condiment indian achizitionat, asa ca l-am testat pe peste. Am marinat pestele intai in iaurt (pe principiul ca daca merge puiul, merge si pestele). Daca pestele tinut in lapte este mai gustos, trebuie sa functioneze si iaurtul care este si usor acrisor.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 21.04.2018, 21:00
Ce crusta faina i-ai facut!
la 21.04.2018, 21:01
la 21.04.2018, 21:12
Ce bine arata
la 21.04.2018, 21:12
la 21.04.2018, 21:39
la 21.04.2018, 21:44
O mâncare deosebită!
la 21.04.2018, 21:59
iooooi, ce pofta mi-ai facut!
la 21.04.2018, 22:17
bun bun
la 22.04.2018, 00:49
Rocsi turmericul si garam marsala au contribuit la culoarea frumoasa
la 22.04.2018, 00:50
Ma bucur Motane ca-ti este pe plac
la 22.04.2018, 00:50
Claudito nu-i bai . Mai am ceva crap
la 22.04.2018, 00:51
Rodica , mi-am facut ceva curaj sa folosesc condimente ,, necunoscute '' si nu regret
la 22.04.2018, 00:51
Mimi
la 22.04.2018, 00:53
Lau draga , multumesc . Mereu ma gandesc cum te descurci dcand vezi cate ceva ce-ti place
la 22.04.2018, 00:53
Vasimur

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking