Crap cu sos de rosii si usturoi

Postat de Oana in Crap / Caras
17 Ian 2010 | 16206 vizualizari

O minunatie culinara, reteta de la Corina din Tulcea (muah :) ), asa cum o face mamica ei acasa sub denumirea de "crap la protap"

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 17.01.2010, 18:12
simplu si gustos
la 17.01.2010, 18:55
Vii la o portie?
la 17.01.2010, 19:10
ce buun pare!! o sa fac si eu! multam de reteta
la 17.01.2010, 19:19
sa-l mananci cu ochii nu alta
sunt topita dupa cum ai aranjat cartofii
la 17.01.2010, 19:56
Ma bucur ca va place Adinuta, sa stii ca am primit cartea, iti multumesc mult de tot
la 17.01.2010, 21:23
Ti-a zis Gusti ca plangeam nebagata in seama? ma bucur ca a ajuns la tine
la 17.01.2010, 22:19
Nuuu, nu mi-a zis...plangeai??
la 17.01.2010, 22:36
Si eu plang... Dupa o portie de peste cu usturoi.
la 17.01.2010, 22:47
macar putin sos a mai ramas si pentru mine?de cateva zile sotul meu ma roaga sa pregatesc peste;cam toata lumea vrea peste, n-am incotro.
la 18.01.2010, 09:46
Miha, mii-i dor di tini. Hai sa ne intalnim si sa plangem impreuna. si sa papam impreuna peste cu usturoi.
la 18.01.2010, 11:07
la 18.01.2010, 11:15
Mai fetelor, mai am, ca fuse mare peshtele, asa ca hai la o portioara
la 18.01.2010, 12:34
Si sa va spun care-i treaba cu protzapul, acum am aflat si eu...reteta mi-a dat-o prin telefon prietena mea si nu am inteles eu bine cum sta treaba...Deci, pestele NU se taie pe burta, ci se taie pe spate, se "cracaneaza", se scot maruntaiele si se spala, apoi se pune in tava cu solzii in jos, desfacut!!! Iar sosul de rosii si unsturoi se pune peste carnea pestelui si sigur iese mult mai bun asa!!!!!! Data viitoare o sa fac cum trebuie
la 18.01.2010, 13:25
De ce nu se poate taia normal pe burta, si cracana in tava , cu carnea in sus? Arata f bine, si asa cum l-ai facut tu!
la 18.01.2010, 14:54
Swan, nu stiu sa-ti zic...asa se face la Tulcea la protzap si am vrut ceva original...n-a, nu mi-a iesit cracanatu' ca nu am inteles tehnica prin telefon...mi-am dat seama apoi cum trebuia...poate merge si cum zici tu, nu stiu....cred ca se aseaza mai bine in tava taiat pe spate.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking