Crap la cuptor cu orez si plante aromatice.

Postat de dicarmencitta1957 in Crap / Caras
20 Feb 2010 | 7498 vizualizari

by dicarmencitta1957 Pestele este favoritul familiei.De regula mancam pastrav,somon si crap.Pestele este foarte bun si pentru sanatate,doctora mea nutritionista mi-l recomanda cu mare incredere,doar o singura data pe saptamana.Eu una as manca la orice ora peste.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 20.02.2010, 16:07
Astazi ai avut zi de peste. Eu mai nou m-am dat pe macrou proaspat.Dar vorba ta , as manca peste, in mod special caras prajit cu mujdei, la toate mesele., dar nutri zice: fara prajeli.
la 20.02.2010, 19:12
regulile sunt facute ca sa fie incalcate deci o prajeala la timpul potrivit e numai mai buna , bunica...

ce bun tr sa fie mmmm
la 20.02.2010, 23:51
Azi am avut alt fel de mancare.Acestea sunt retete vechi de asta toamna.Acest crap a fost facut la cuptor,nu prajit.Mai fac si eu prajit poate odata sau de doua ori pe an,dar nu mai mult.Prajeala nu face bine.Va multumesc pentru comentarii,sunteti toate dragute.
la 21.02.2010, 19:30
Chiar am niste peste in frigider si nu prea stiam cum sa il fac, mi-ai dat o idee foarte buna! Cred ca este delicios!
la 22.02.2010, 18:12
Asa este Liana,este foarte bun si noua ne plac garniturile cu plante aromatice.
la 23.06.2021, 22:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking