Crap la gratar, cu sos de unt

Postat de Ina in Crap / Caras
12 Ian 2014 | 14443 vizualizari

Azi va propun un alt mod de servire a pestelui fript : cu sos de unt si mustar, o reteta cu care va veti impresiona familia si musafirii . *** Reteta este preluata dintr-o carte veche de retete cu peste.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 13.01.2014, 10:14
Ce gustos!
la 13.01.2014, 11:21
Grozav e si asta!!! Da ce de peste ai tu Inuco...
la 13.01.2014, 12:08
la 13.01.2014, 15:39
Va multumesc, inca o data, pentru aprecieri si cuvintele scrise !
Simona, stau pe malul Borcei, pescariile sunt pline, la noi ( si mai vin si pescarii direct la poarta )
Prefer sa iau un peste mare ( 5-6-7-8 kg ) , de la care sa ma aleg si cu icre si fac pachete din care gatesc de mai multe ori
la 13.01.2014, 22:37
excelent pregatit crapul
la 14.01.2014, 09:42
Foarte bun
la 16.01.2014, 17:23
super bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking