Crap pane cu sos de usturoi

Postat de sasha in Crap / Caras
4 Apr 2013 | 3222 vizualizari
Crap pane cu sos de usturoi

Ingrediente

  • 2 crapi fara cap
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper 
  • 2 capatani de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Curatam, spalam pestele si-l taiem pe jumatate. Il presaram cu sare si piper, il dam prin faina, apoi in ouale batute si il punem la prajit in mult ulei, 5 minute pe fiecare parte. Il scoatem si il lasam sa se scurga de ulei intr-un servet. 

Pregatim sosul de usturoi ca la maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Retete similare

Peste pane

Postat de Dya

Peste pane

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2013, 20:16
Bun pestele!
la 04.04.2013, 20:39
la 04.04.2013, 21:06
uuuu, ce bunaciune
la 04.04.2013, 21:09

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking