Creier macelaresc

Postat de Ksenya in Mancaruri cu carne
20 Apr 2021 | 8803 vizualizari

  Un preparat ardelenesc cu specific haiducesc cum se manca pe vremuri.  In ziua de astazi nu prea gasesti creier proaspat doar daca ai noroc sa cunosti o macelarie buna.  Nu cunosc de ce ii zice “ Creier macelaresc “  si de unde vine denumirea, desi denumirea oarecum e sugestiva.        

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 20.04.2021, 16:52
Wow. Si mie imi place
la 20.04.2021, 16:58
Interesantă rețeta!
la 20.04.2021, 17:30
la 20.04.2021, 17:33
interesant
la 20.04.2021, 17:42
la 20.04.2021, 18:54
la 20.04.2021, 18:57
la 20.04.2021, 20:28
la 20.04.2021, 21:09
Arată fain...!
la 20.04.2021, 22:44
Sincer, eu prima oară l-am degustat în Răgățime adică în jurul Bucureștiului La mama acasă n-am pomenit, astfel de preparat, doar clasic-ul creier pane Dar e foarte bun creierul macelaresc!
la 21.04.2021, 11:50
Gustos!
la 21.04.2021, 15:58
la 24.04.2021, 19:55
Arata bine! Ai uitat sa scrii cand pui creierul prajit inapoi in tigaie!
la 25.05.2021, 07:44
Rezolvat, Rocsi. Multumesc!
la 03.12.2021, 13:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking