Creier pane

Postat de panacris in Porc
11 Apr 2019 | 3134 vizualizari

Nu m-am gandit niciodata a-l gati altfel. Am tot vazut, citit, auzit, cum ca, intai se fierbe in apa sarata, sau apa cu otet, ca altfel se destrama. Nah, eu asa il prepar de vreo 27 de ani, nu am vazut la mama acasa, asa l-am facut eu, cand inca eram novice in bucatarie, şi nu exista internet:D iar revistele culinare erau cam rare. Asa il prepar si acum si are mereu succes! ;) Simplu si gustos! Spor si pofta buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 12.04.2019, 07:47
Bun, bun, bun!
la 12.04.2019, 09:02
Nu-i de mine aici, dar apreciez!
la 12.04.2019, 12:27
Gustos!
la 12.04.2019, 12:39
Mulţumesc pentru aprecieri dragi Bucătăraşi!
la 12.04.2019, 13:14
Si eu tot asa l-am facut mere....imi place maxim!
la 12.04.2019, 15:00
Simona, inseamna ca asa-i, modelul nostru, din Banat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking