Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
4 Feb 2016 | 2628 vizualizari

Este bine sa va pregatiti astfel de creme, mai ales daca va plac branzeturile, sa le aveti la indemana la micul-dejun sau atunci cand va este foame si nu aveti alt preparat.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 04.02.2016, 19:53
Ce bunatate!
la 04.02.2016, 19:55
Îmi place, şi-mi place tare mult că are mărar, căci mie mărarul îmi place la nebunie. Super!
la 04.02.2016, 19:56
Si eu ador mararul
la 04.02.2016, 20:05
Minunata! Imi place!
la 04.02.2016, 20:07
ce bunatate!
la 04.02.2016, 20:07
Ce buna
la 04.02.2016, 20:08
Multumesc Andra
la 04.02.2016, 20:08
Padre, ma bucur ca iti este pe plac
la 04.02.2016, 20:08
Ina, multumesc
la 04.02.2016, 20:09
Laura, ma bucur
la 04.02.2016, 20:09
Multumesc Liliana
la 04.02.2016, 20:09
Iti multumesc Dia
la 04.02.2016, 20:19
Rocsi, io nu-s asa de harnica sa-mi fac, dar mereu imi cumpar creme din astea si incerc noi combinatii. Acu mi-am luat cu branza de capra
la 04.02.2016, 20:37
Corina, nici eu nu fac chiar mereu, din cand in cand mai cumpar si eu
la 04.02.2016, 20:53
Bună sălățica!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking