Ingrediente
- 500 grame de mascarpone
- Pentru frișcă:
- 500 ml de smântână naturală
- 150-200 grame de zahăr pudră
- 1 plic de zahăr vanilinat
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Mai întâi se face frișca, din smântână grasă, naturală, ținută anterior la rece.
Se mixează smântâna cu un praf de sare, după care se adaugă treptat zahărul vanilinat și apoi zahărul pudră. Se continuă mixarea până ce zahărul nu se mai simte, iar frișca este bine legată.
Atunci se dă frișca la rece, până la prepararea cremei.
Se scoate mascarponele din cutie (cutii) și se mixează ușor. Se adaugă apoi frișca rece, puțin câte puțin, mixându-se întruna, până la încorporarea totală.
Când crema este gata, se dă la frigider pentru cel puțin 30 minute, după care poate fi folosită la torturi, prăjituri, sau la prepararea unor deserturi rapide cu fructe, sau alte ingrediente pe plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu frisca, pentru torturi si prajituri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|