Crema de mazare cu ou posat si bacon afumat

Postat de ctlina in Supe
15 Sep 2017 | 3388 vizualizari

  Iata o reteta foarte simpla de facut. Am folosit mazare proaspata, culeasa, curatata si congelata imediat. Cu cat mai repede o congelam, cu atat va ramane proaspata si-si va pastra vitaminele. Nu ezitati sa congelati si sa faceti provizii. Mazarea a devenit un trend in bucatariile din Franta in timpul lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare. Gradinarul lui cultiva mazare in gradina de la Versailles, iar regele devenise obsedat de aceasta leguma pe care o cerea tot mai des in felurile de mancare. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/crema-de-mazare-cu-ou-posat-si-bacon.html

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 16.09.2017, 00:03
la 16.09.2017, 07:17
la 16.09.2017, 09:06
Cred ca e bun!
la 16.09.2017, 09:43
O supă cremă foarte bună, completată excelent de oul poșat și baconul prăjit!
la 16.09.2017, 13:40
Buna!
la 17.09.2017, 08:36
Bună tare!
la 18.09.2017, 14:59
Delicioasă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking