Crema de unt cu sirop de zahar fiert, esenta de vanilie sau esenta de cafea

Postat de comanligia in Dulciuri
25 Apr 2016 | 10449 vizualizari

Aceasta crema se poate folosi la torturi si prajituri (atat umplerea cat si ornarea lor). Este o garnitura fina, lejera, foarte cremoasa si cel mai mult utilizata in cofetaria franceza. Se incorporeaza un zahar fiert la o temperatura ridicata.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 25.04.2016, 17:37
la 25.04.2016, 20:01
Interesant.
la 25.04.2016, 21:09
la 26.04.2016, 10:56
la 26.04.2016, 11:52
Simona este atat de fina ca o mancam,,lingeam,, asa goala dar trebuie mancata cu limita
la 12.05.2016, 12:11
Cat de bine arata!
la 12.05.2016, 15:27
am salvat-o
la 12.05.2016, 21:26
la 03.06.2021, 14:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking