Crema de unt cu sirop de zahar fiert, esenta de vanilie sau esenta de cafea

Postat de comanligia in Dulciuri
25 Apr 2016 | 10541 vizualizari

Aceasta crema se poate folosi la torturi si prajituri (atat umplerea cat si ornarea lor). Este o garnitura fina, lejera, foarte cremoasa si cel mai mult utilizata in cofetaria franceza. Se incorporeaza un zahar fiert la o temperatura ridicata.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 25.04.2016, 12:02
Bunaaa!!!
la 25.04.2016, 12:04
merci,chiar e buna si o crema foarte fina
la 25.04.2016, 12:09
la 25.04.2016, 12:13
siropul de zahar se pune asa fierbinte peste albusurile batute sau nebatute ? multumesc
la 25.04.2016, 12:27
la 25.04.2016, 12:28
Ela scuze,am modificat reteta,era vorba de galbenusuri sau oua intregi se pune in fir subtire compozitia de zahat fiert ptr a nu deveni omleta ,normal noi lucram cu oua intregi aceasta crema,dar se poate si doar cu galbenusuri
la 25.04.2016, 12:41
la 25.04.2016, 12:44
multumesc, o s-o incerc pentru ornat
la 25.04.2016, 13:26
sper sa-ti iasa
la 25.04.2016, 13:30
la 25.04.2016, 13:34
Multumim mult, Ligia ca ne impartasesti!
la 25.04.2016, 13:52
la 25.04.2016, 14:05
Multumesc mult dragii mei
la 25.04.2016, 14:06
Laurici cu drag si alte retete pe viitor
la 25.04.2016, 15:31
Bine de stiut, este o crema care te poate insela foarte usor Eu o fac destul de rar...cremele cu unt nu se numara printre preferate...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking