Cremă de zahăr ars
Postat de madi_marin in Dulciuri 19 Mai 2012 | 3591 vizualizari
Pentru musafirii de mâine am pregătit acest desert foarte simplu şi foarte gustos. Crema am făcut-o la bain-marie pentru că îmi place foarte mult consistenţa ei perfect fină în comparaţie cu cea pregătită clasic ,plus că în felul acesta mie îmi iese mai mult sirop….Poate fi servită cu frişcă bătută sau ca atare, dar neapărat rece de la frigider!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 19.05.2012, 17:35
mon....multumesc...
la 19.05.2012, 17:36
rhapsody....multumesc...
la 19.05.2012, 17:36
gurita....multumesc...
la 19.05.2012, 17:37
alinutzika....multumesc...
la 19.05.2012, 17:37
Sidy....multumesc...
la 19.05.2012, 17:37
Motanel...multumesc...
la 19.05.2012, 17:38
Geanina....ma bucur ca iti place...
la 19.05.2012, 17:42
Fericito ! Eu si inca vreo cativa bucatarasi nu putem sa ne bucuram de-asa ceva ... fructoza nu se caramelizeaza ; am incercat asa , fara caramelizare , doar cu topirea fructozei si mi-am facut pofta , na ... ca muream de pofta si mi se umfla una , alta
Excelent dulce si frumos prezentat
si lingurita de la tacamurile arabesti , care costau acum 32 de ani un pic mai mult decat salariul meu
la 19.05.2012, 17:45
frumos si deosebit de gustos.
la 19.05.2012, 18:23
delicioasa!
la 19.05.2012, 19:57
Onesta...
eu sunt la dieta si n-am voie sa mananc nimic dulce....cu exceptia celor 200 g fructe...
ma bucur ca iti place ce am pregatit....
cat despre lingurite....imi sunt foarte dragi, le am de la mamaia mea...
la 19.05.2012, 19:58
medi...multumesc...
la 19.05.2012, 19:58
dakris....ma bucur ca iti place....
la 19.05.2012, 20:21
maine fac si euuuu
la 19.05.2012, 21:43
Delicios!
COMENTEAZA