Creme Caramel

Postat de Creatsa in Dulciuri
24 Ian 2013 | 7406 vizualizari

O minunata crema caramel ce merge de minune pentru foi de prajitura,foi de napolitana,rulade,inghetata si numai...:)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 24.01.2013, 19:25
la 24.01.2013, 19:36
E super buna
la 24.01.2013, 20:13
Buuunn!
la 24.01.2013, 23:06
multumesc
la 24.01.2013, 23:20
foarte buna!
la 24.01.2013, 23:56
Daria
la 28.01.2013, 16:39
Am preparat-o si sunt f incantata!!! delicioasa!! am lipit cativa biscuiti de casa, iar restul l-am folosit la un mini-tort. Se intareste perfect in frigider. O minune!!!! voi incerca si varianta mai fluida pt topping. Multumesc, Raluca
la 28.01.2013, 17:34
Ma bucur mult ca ti-a iesit !
la 09.12.2013, 22:11
eu am pus untul peste zaharul caramelizat si doar s-a topit ,nu s-a omogenizat, desi am amestecat bine, a ramas deasupra caramelului, cred ca mai bine pun untul la urma, dupa laptele cu faina ! oare pot pune si cacao ?
la 09.12.2013, 22:55
Iese la fel de buna si daca pui untul la sfarsit,nu este nici o problema.Cat despre cacao ,nu am incercat dar nu as zice nu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking