Creme Caramel
Postat de Creatsa in Dulciuri 24 Ian 2013 | 7406 vizualizari
O minunata crema caramel ce merge de minune pentru foi de prajitura,foi de napolitana,rulade,inghetata si numai...:)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 24.01.2013, 19:25
la 24.01.2013, 19:36
E super buna
la 24.01.2013, 20:13
Buuunn!
la 24.01.2013, 23:06
multumesc
la 24.01.2013, 23:20
foarte buna!
la 24.01.2013, 23:56
Daria
la 28.01.2013, 16:39
Am preparat-o si sunt f incantata!!! delicioasa!! am lipit cativa biscuiti de casa, iar restul l-am folosit la un mini-tort. Se intareste perfect in frigider. O minune!!!! voi incerca si varianta mai fluida pt topping. Multumesc, Raluca
la 28.01.2013, 17:34
Ma bucur mult ca ti-a iesit !
la 09.12.2013, 22:11
eu am pus untul peste zaharul caramelizat si doar s-a topit ,nu s-a omogenizat, desi am amestecat bine, a ramas deasupra caramelului, cred ca mai bine pun untul la urma, dupa laptele cu faina ! oare pot pune si cacao ?
la 09.12.2013, 22:55
Iese la fel de buna si daca pui untul la sfarsit,nu este nici o problema.Cat despre cacao ,nu am incercat dar nu as zice nu!
COMENTEAZA