Cremsnit cu foietaj de casa

Postat de merisor67 in Prajituri
16 Ian 2015 | 13704 vizualizari

Reteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca intre timp am descoperit retete mult mai simple ca mod de preparare. Retetele de foietaj se fac de obicei fara ingrediente pentru cresterea aluatului, sau pentru fragezirea acestuia, dar eu mai pun din cand in cand putin bicarbonat, atunci cand vreau sa portionez prajitura intr-un timp mult mai scurt decat ar prevedea reteta. Imi place foarte mult, la acest foietaj, atat textura cat si gustul, e ceva intre foaie coapta pe dosul tavii si foietajul clasic.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 17.01.2015, 08:58
Multumesc, Dantes!
la 17.01.2015, 09:38
ce bine arata
la 17.01.2015, 11:26
la 17.01.2015, 14:07
super
la 17.01.2015, 14:22
la 17.01.2015, 20:00
Cat de bun e!
la 17.01.2015, 20:31
Este, Mirela!
la 19.01.2015, 11:57
Merisor ce-mi place reteta ta de aluat , super. O pun la favorite .
la 20.01.2015, 22:09
Anca, o fac de ani de zile si tot nu-mi vine sa fac alta mai simpla
la 27.03.2018, 01:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking