Crenvurşti in aluat de foietaj

Postat de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri
31 Ian 2012 | 10941 vizualizari
Crenvurşti in aluat de foietaj

De ceva timp imi facea cu ochiul reteta lui Madi_marin de crenvursti in aluat de foietaj. Au iesit super ; multumesc Madi. http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj( 500g)congelat  
  • 1 conserva de crenvurşti  
  • 1 ou  
  • mac

Mod de preparare

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.

Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.

Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.

Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvurşti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crenvursti in aluat - reteta video

Postat de scortisoara

Crenvursti in aluat - reteta video

link youtube:  http://youtu.be/yKAKVfUtvog   Impartim aluatul foietaj ghidandu-ne dupa un crenvursti. Impaturim crenvurstiul in aluat si il crestam pentru a nu fi doar un...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi

Postat de cristiefect

Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi

Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2012, 18:17
bun rau
la 31.01.2012, 18:33
ce bine ai ascuns crenvurstii eu nu vreau decat unul sa gust la un pahar de bere
la 31.01.2012, 18:40
la 31.01.2012, 18:54
cat de frumos le prezinti tu Si ce-mi place cand folosesti stergare cu motive nationale romanesti
la 31.01.2012, 19:10
subscriu la ce a zis Ina

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking