Creveti cu ciuperci si smantana

Postat de ctlina in Fructe de mare
30 Mar 2018 | 6800 vizualizari

O reteta gustoasa si rapida de facut. Sosul cu cidru, smantana si ciuperci este tipic din regiunea Normandia - Franta. Cidrul este o bautura slab alcoolica  3 – 8%, obtinuta prin fermentarea fructelor, mai ales a merelor sau perelor, dar si a gutuilor la o temperatura de 4 – 16° Celsius. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/creveti-cu-ciuperci-si-smantana.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 30.03.2018, 20:54
la 30.03.2018, 20:56
la 30.03.2018, 21:24
yammy...
la 30.03.2018, 22:58
la 31.03.2018, 00:20
Yammii, trebuie sa fie buni!
la 02.04.2018, 04:08
Buni!
la 02.04.2018, 17:28
la 06.04.2018, 23:47
Buna reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking