Creveti la grill
Postat de xana in Fructe de mare 12 Ian 2014 | 8297 vizualizari
Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 12.01.2014, 18:20
ce fain arata!
la 12.01.2014, 18:25
Din astia nu.....n-am vorbe cu ei....
la 12.01.2014, 18:28
si eu ca Cleme
la 12.01.2014, 18:28
Cleme, astia is mai buni decat coastele
Liliana, Corina
la 12.01.2014, 18:35
arata super, dar eu nu mananc
la 12.01.2014, 18:39
Gusturile nu se discuta,eu prefer coastele...
la 12.01.2014, 18:39
N-am papat creveti
la 12.01.2014, 18:47
eu prefer crevetii si coastele si ce mai este bun pe lume
la 12.01.2014, 18:53
Acum ca sa ma dau si eu cu parerea poate timpul de gatire poate fi scurtat putin fructele de mare trebuie sa vada numai focul si margarina aia as scoate-o de tot o lingura buna de ulei de masline aromatizat cu ierburi si usturoi si lungit cu zeama diluata de lamaie este mai mult decat suficient. M-am bagat si eu cu o sugestie sa nu te superi pe mine, imi place cum ai despicat crevetii si mi-ai facut o pofta ca o sa fac si eu creveti in seara asta
la 12.01.2014, 19:15
Nu am de ce sa ma supar Silvia! Cateodata merge inlocuita margarina, dar in cazul asta cred ca-i da mai mult gust, ca si cum am inlocui branza cu tofu, nu-i acelasi lucru, iar cu ierburi, e deja alta reteta. Mie cam 4 minute mi-a luat sa-i fac, dar am mentionat ca nu trebuie sa fie uscati, depinde daca sunt la foc iute sau mai domol, depinde de grosura tigaii.
la 12.01.2014, 19:26
buni
COMENTEAZA