Ingrediente
- 500 g creveți rozi fierti
- Marinada:
- 1 lingurita plina de faina,
- 2 lingurite de amidon de porumb- Maïzena,
- 1 lingurita rasa de sare,
- 1 albus de ou
- 1 galbenus de ou
- faina, ulei
Mod de preparare
Curatam creveții.
Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada.
Amestecati si rezervati la rece cel putin 30 de minute.
Dupa acest timp adaugati galbenusul de ou si amestecati.
Intr-un wok/tigaie puneti cateva linguri de ulei la-ncalzit.
Dati fiecare crevete prin faina si puneti-le la prajit.
Rumeniti-le pe fiecare parte (cca 4 minute) si le scoateti pe hartie absorbanta.
Serviti-i simpli ca aperitiv sau ca mancare acompaniati de orez alb sau taietei chinezesti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|