Crinkles cu cacao si cardamon

Postat de katty in Dulciuri
4 Ian 2016 | 2213 vizualizari
Crinkles cu cacao si cardamon

Chiar daca a trecut Craciunul , o portie de crinkles nu strica .

Ingrediente

  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri cacao
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3/4 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 2 oua
  • cardamon pudra
  • zahar pudra pentru tavalit bilutele

Mod de preparare

Toate ingredientele in afara de zaharul pudra le punem intr-un castron(mai intai pe cele uscate, apoi pe cele umede). Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru cel putin o ora. Luam cu o lingurita  din aluat si formam bilute cat mai egale, pe care le tavalim prin zaharul pudra. Le asezam in tava pe hartie de copt, lasand spatiu intre ele. Dam tava la cuptorul preincalzit la temperatura medie. Le coacem aprox 10-12 minute, pana prajituricile crapa, dar raman usor moi. Scoatem tava din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crinkles cu cacao si cardamon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fursecuri cu ciocolata

Postat de CameliaComan

Fursecuri cu ciocolata

Intr-un bol punem untul moale si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen. Adaugam...

Citeste continuarea

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Postat de Pungasa_Rogue

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Se cern 500 g faina intr-un vas mare. Se face o adancitura in mijlocul fainii. Se incalzeste lapele la temperatura corpului. Intr-un castron se freaca drojdia cu doua linguri de zahar pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2016, 10:26
la 04.01.2016, 10:27
la 04.01.2016, 10:31
Buni
la 04.01.2016, 10:37
ce frumoase sunt
la 04.01.2016, 10:40
ce buni si aromati sunt

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking