Ingrediente
- a. crispy
- 1 piept de pui
- oregano
- 3 lg de iaurt 1%
- boia dulce
- sare de Himalaya
- fulgi de porumb
b. salata
- 250 mix de salata ( salata verde, varza rosie, ruccola, baby-spanac)
- 1 lg zeama de lamaie
- 3 puff-uri ulei de masline condimentat
Mod de preparare
Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm. Presari putina sare. Amesteci iaurtul cu oregano si boia. Zdrobesti fulgii de porumb cat mai marunt. Eu i-am pus intr-o punga si am dat cu sucitorul peste ei. Tavalesti pieptul prin iaurtul condimentat si apoi prin fulgi, dupa care il asezi pe hartie de copt, intr-o tava. Dai tava la cuptorul preincalzit la 170* C pentru 20 de minute. Intre timp iti prepari salata. Eu am rupt cu mana frunzele, am turnat zeama de lamaie si am dat puff-urile de ulei, apoi am amestecat bine totul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy de pui cu mix de salata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|