Crispy de pui la cuptor

Postat de Reli_B in Pui
16 Dec 2018 | 2624 vizualizari
Crispy de pui la cuptor

Am vrut sa prepar eu aceasta reteta fara ajutorul mamei. Ea doar a pozat ... si a taiat carnea! :D

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 200 g iaurt grecesc
  • 2 lg de mustar
  • sare, piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 150 g fulgi de porumb

Mod de preparare

Am taiat pieptul de pui in fasii. Am presarat putina sare si piper peste ele si le-am amestecat.

Am amestecat iaurtul cu smantana si condimentele: sare, piper, boia.

Fulgii de porumb i-am maruntit dar nu de tot.

Am luat bucatile de pui si le-am introdus in sosul de iaurt apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb. Le-am tinut la rece o jumatate de ora.

Le-am asezat pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. La jumatatea timpului le-am intors pe partea cealalta.

Le-am servit cu cartofi prajiti si sos de usturoi. Yummi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Postat de rocsi_1612

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Spalati bine pulpele si indepartati orice urma de puf. Indepartati pielita usor (eu oricum nu o consum niciodata). Intr-o oala puneti apa cu putina sare, piper si foile de dafin. O transferati pe...

Citeste continuarea

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2018, 18:33
Yummy!
la 17.12.2018, 18:46
la 17.12.2018, 19:40
Bun, dacă-i făcut de mânuțe delicate...!
la 17.12.2018, 19:45
Pfffff, bunăciune! Bravoo!
la 17.12.2018, 19:49
Este foarte bun. La cuptor imi place si mie!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking