Ingrediente
- 1 kg de muschiulet de pui
- 3 oua
- 1 lgt sare
- 1 lgt piper
- 1 lgt ghimbir macinat
- 1/2 lgt boia dulce/iute
- 1/2 lgt usturoi pudra
- 250 g fulgi de porumb
- 100 g faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se spala muschiuletii de pui si se lasa sa se scurga bine de apa, apoi se sterg cu prosoape absorbante.
Intr-un bol se bat ouale impreuna cu condimentele cu ajutorul unui tel.
Separat se pun in alt bol fulgii usor zdrobiti, iar in alt bol faina alba.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie non aderenta.
Se ia cate un muschiulet de pui, se tavaleste prin faina, apoi prin amestecul de oua si in final se da prin fulgii de porumb. Se asaza pe un platou si cand sunt gata mai multe bucati, se pun in uleiul incins. Se prajesc pe fiecare parte cate 2-3 minute. Se scot pe prosoape de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.
Cand sunt gata toti, se servesc alaturi de cartofi aurii si sos de usturoi. Yummi! Sunt deliciosi!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy din muschiulet de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|