Croissants frantuzesti
Postat de micki in Prajituri 24 Noi 2009 | 23408 vizualizari
Noi le-am papat la micul dejun intr-o duminica alaturi de o cafea(respectiv lapte)....E ceva de lucru ,dar rezultatul final merita efortul....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 24.11.2009, 12:55
Da, ideea de baza la croissantele autentice e ca aluatul sa fie impaturit de cit mai multe ori. De cit mai multe ori. De cit mai multe ori. De cit mai multe ori.
Stiati ca in prezent in Paris, capitala mondiala a croissanturilor, doar 20% dintre croissante se fabrica manual, in rest totul e tehnologizat si de mai slaba calitate?
In alte parti ale lumii procentele merg chiar, din pacate, spre 100% tehnologizat .
Felicitari pentru reusita.
la 24.11.2009, 13:19
mama mea imi facea croissante, dar nu am mai mancat de mult! parca simt mirosul de croissante abia scoase din cuptor!
la 24.11.2009, 14:29
la 24.11.2009, 16:06
aasa de frumoase poze, ca voi incerca si eu. Pana acum nu am indraznit.
la 24.11.2009, 16:30
Va multumesc pentru aprecieri....nici eu nu aveam curaj sa incerc,dar am zis,ce-o fi o fi....
la 24.11.2009, 16:32
wow! felicitari! le trec la favorite
la 24.11.2009, 16:35
Multumesc Adinuta
la 24.11.2009, 17:21
Felicitari Micki Ti-au iesit foarte frumoase ! Trebuie incercata neaparat reteta asta
la 24.11.2009, 19:07
Iammmm, ce bine arata!! sunt lesinata dupa croissante crocante
la 24.11.2009, 22:46
sunt o nebunie
la 27.11.2009, 21:19
am sa le incerc si eu pentru copii mei!
la 07.12.2009, 08:23
azi cred ca le pun in practica...
la 31.01.2010, 12:16
Excelente sunt foarte bine ai pozat si etapele Are dreptate PapaBun peste tot in Franta sunt facute tehnologic peste 80% din ele .....
la 10.02.2010, 22:25
superbe... la favorite cu ele
la 10.02.2010, 22:49
Mersi Ionix
COMENTEAZA