Croquembouche

Postat de miha in Torturi
1 Aug 2010 | 11364 vizualizari

La multi ani Bucataras. Cu multe bucurii si impliniri presarate pe drumul vietii. Sa te bucuri mereu de familia ta minunata, sa fiti sanatosi si mereu voiosi. Si pentru ca e si reteta 600 ( pffff....am muncit oleaca :)) ) astazi vom face chef mare. :)) Ia sa te vad cum te misti...:))

Inapoi la reteta

Comentarii (50)

la 01.08.2010, 19:10
mie mi-au iesit gogoselele ff frumoase numai ca inutile interiorul fiecareia era cleios, ca parca aluat crud.;(de ce?am respectat ca la carte reteta
la 01.08.2010, 21:45
Cristina, probabil ca mai trebuiau coapte.
la 01.08.2010, 22:15
Super Miha, ce bunatate!


La multi ani! Bucataras!
la 01.08.2010, 22:41
La multi ani bucataras, sa ne traiesti 1000 de ani! esti super! si miha e bucatica din bucataras, o simpatica si un talent la care cred ca toti am apelat macar o data! la cat mai multe retete, pupici!
la 02.08.2010, 01:39
gustos
la 02.08.2010, 11:29
mihaa, super reteta mai primesti complimente acu' la sfarsit? ca eu de ciuda ca nu am pus prima reteta, am uitat sa te felicit dar stii ca esti cea mai tare oricum
la 02.08.2010, 11:35
Bai...nu aveai cum sa pui prima...ca reteta cu numarul 600 a fost calculata la minut, sa fie postata fix la 00.19 minute in data de 1 august 2010. ) Nu stiu cat is de tare in ale bucatariei dar in facut "socoate" si planuri is.
la 02.08.2010, 11:37
da da, ca la concursul ala cand posta tipa aia zeci de retete si la sfarsit ai intrat tu si ai castigat am murit de ras
la 02.08.2010, 11:40
miha daca le mai lasam nitel se ardeau... le-am lasat cat sa se faca aurii -maro- cu coaja frumos deasupra...;(si erau asa frumoasepacat de interior... nu stiu unde am gresit
la 02.08.2010, 11:41
Ala s-a numit noroc chior nu strategie de cucerire a unui premiu.
la 02.08.2010, 15:37
felicitari
la 04.08.2010, 00:10
Cristina, nu stiu sa-ti zic unde ai gresit, probabil ca de vina este cuptorul. Le lasi la foc iute pana se umfla, apoi se scade temperatura si se lasa pana se rumenesc. In prima parte, adica pana atunci cand scazi temperatura, nu se deschide usa cuptorului.
la 04.08.2010, 00:10
Multumesc Mena!
la 05.08.2010, 21:02
felicitari Miha
la 12.12.2010, 23:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking