Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
27 Iul 2015 | 3658 vizualizari
Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Este un preparat atat de simplu, ce poate fi servit la orice ora din zi, minunat in aceste zile in care ne dorim sa stam cat mai departe de aragaz...

Ingrediente

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine. Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper. Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini. Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza. Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam. Se servesc calde! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu branza

Postat de Corina33

Briose cu branza

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare. Aluatul rezultat se pune in forme...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si dovlecel

Postat de mirela0911

Tarta cu branza si dovlecel

Blatul: Intr-un vas se pune faina, sarea, oul batut si untul rece taiat bucatele mici. Se amesteca si se adauga apa in functie de cat este necesar, 2-3 lg. Se framanta un aluat omogen. Se da la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2015, 21:40
Mmmmm,ce buni!
la 27.07.2015, 21:48
tare bune
la 27.07.2015, 21:51
la 27.07.2015, 21:59
imi faci si mie?
la 27.07.2015, 21:59
bun bun

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking