Crumble cu prune si fulgi de ovaz la slow cooker Crock Pot

Postat de katty in Slow Cooker
9 Oct 2020 | 1419 vizualizari
Crumble cu prune si fulgi de ovaz la slow cooker Crock Pot

Un crumble mai atipic, mai de dieta, fara faina, doar cu  fulgi de ovaz si nuci macinate, intens  aromat  si servit rece cu iaurt grecesc.

Ingrediente

  • 1 kg prune
  • 4 linguri zahar pudra cu aroma de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara macinata
  • 170 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr nuca macinata
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Spalam prunele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi.

Ungem vasul aparatului slow cooker Crock Pot cu unt. Asezam prunele, iar deasupra presaram 2 linguri zahar pudra cu aroma de rom.Punem capacul si pornim aparatul pe functia High. Intr-un castron amestecam fulgii de ovaz cu nuca macinata, zaharul pudra , zaharul vanilat si scortisoara. Dupa o ora presaram amestecul si mai lasam 1 ora. Servim cu iaurt sau inghetata de vanilie.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu prune si fulgi de ovaz la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de miha

Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

In vasul aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l   se aseaza carnea si legumele intregi sau bucati potrivite, dupa caz. Turnam apa rece, cat sa fie toate bine acoperite cu apa....

Citeste continuarea

Legume imprietenite la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Legume imprietenite la slow cooker Crock-Pot

Pentru inceput curatam legumele, le spalam si apoi le taiem. Ceapa o taiem solzisori, cartofii si vinetele cuburi mai mari, morcovul rondele, ardeiul rosu bucati mai mari, iar varza o tocam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2020, 18:03
Foarte bun!
la 09.10.2020, 18:33
la 09.10.2020, 19:01
la 09.10.2020, 19:07
la 09.10.2020, 19:24
Succes la concurs!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking