Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia pentru iarna

Postat de Ina in Conserve
22 Iul 2012 | 52661 vizualizari

Inainte ca verdeturile sa imbatraneasca in gradina, imi fac provizii in congelator. Haideti sa vedeti Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia pentru iarna. Foarte simplu si usor!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 27.07.2012, 07:17
O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.
la 06.08.2012, 22:11
cu drag
la 20.08.2012, 03:49
Ina ai loboda rosie de gradina ?
la 20.08.2012, 15:05
da, Mihaela , si verde si rosie
la 06.04.2015, 14:34
Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat
la 07.04.2015, 17:11
Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking